Run!

23-06-2017

Run!:

Grenzen verleggen

Om ergens beter in te worden, moet je datgene oefenen. Dat is met alles zo, en dus ook met hardlopen. Als je sneller wilt worden, zul je sneller moeten lopen. Als je verder wilt kunnen lopen, moet je de afstanden gaan uitbouwen. Kortom: je moet je grenzen gaan verleggen, uit je comfortzone stappen. Dan wordt je beter. 


Lees verder
17-06-2017

Run!:

Hersteltraining? Dat doe je zo!

Na een pittige hardlooptraining kan het goed voor je lichaam zijn om een hersteltraining te doen. Voor mij betekent dat, dat trainingen die 01:15:00 of langer hebben geduurd er dusdanig in hebben gehakt dat ik daar echt even van bij moet komen. De dag daarna doe ik dan een hersteltraining, een vorm van trainen waarbij je het herstel probeert te bevorderen.


Lees verder
15-06-2017

Review:

Avanca D1

Ergens vorige week kreeg ik een mailtje. Of ik misschien een paar draadloze bluetooth oordopjes wilde testen? Dat mailtje kwam als geroepen, want mijn niet-zo-professionele koptelefoon van Action was toch wel enigszins aan vervanging toe. Het kraken ging bijna harder dan de muziek zelf en de draad van de koptelefoon naar mijn telefoon toe was zo lang dat ik het nergens fatsoenlijk kon laten zonder dat het telkens tegen mijn benen aan kwam. Oh, en niet te vergeten dat dat ding zo groot was dat ik er eigenlijk niet mee gezien kon worden. Ja, ik wilde wel een nieuwe. Graag zelfs!


Lees verder
09-06-2017

Run!:

Hardlopend het weekend in

Vandaag is het vrijdag, dat betekent dat het weekend voor de deur staat. Misschien heb je al weekend als je dit leest, misschien nog niet, maar je bent nooit te laat om het weekend te vieren. Dus, trek je hardloopschoenen aan en ga naar buiten.


Lees verder
08-06-2017

Blog:

Bloggen over hardlopen, waarom is dat zo leuk?

Sinds 2015 mag ik mij ‘blogger’ noemen. Ik startte toen www.tessatamara.nl en schreef over.. eigen alles. Ik had het streven 3 keer per week te publiceren, toen een vrij normale frequentie voor bloggers, en het leek me best een uitdaging. Ik had echter zomervakantie, had mijn hoofd helemaal vol van het bloggen en besloot veel meer te schrijven.


Lees verder