Recepten

19-06-2017

Recepten:

Deze drie gouden kruiden combi’s maken van elke maaltijd een feest

Vraag je je wel eens af waarom die curry pasta voor kip tikka masala zo goed smaakt? Of begin je ook wel eens enthousiast aan een nieuw recept om vervolgens te merken dat je niet alle kruiden in huis hebt? Zo maak je de lekkerste kruidenmengsels zelf!


Lees verder
14-06-2017

Ontbijt:

Tropische havermoutpap met perzik en kokos

Dit tropische recept voor havermout is echt te lekker. Als ik dit schrijf heb ik de havermout net 30 seconden achter de kiezen, en bij de eerste hap dacht ik al: dit moet ik delen. Nog voor je de dag écht begint heb je je portie fruit al binnen en het is echt het een ontzettend zomers ontbijt.


Lees verder
29-05-2017

Recepten:

Havermoutpap met chocolade en banaan

Ik had het er laatst met Kay over: voor vrouwen is banaan met chocolade de best mogelijke combinatie als het gaat om lekker (zoet) eten. Niet zo gek dus dat Danio met chocolade-banaankwark kwam en dat je veel vrouwen banaan met nutella ziet eten. Niet zo heel erg gezond, maar wel ongelooflijk lekker. 


Lees verder
28-04-2017

Recepten:

Tomatensoep van verspakket

Stel je voor: je bent een gierige student, gek op soep, houdt van gezond eten en ziet dat de verspakketten bij de Albert Heijn in de aanbieding zijn. Wat doe je dan?


Lees verder
24-04-2017

Recepten:

Snert volgens vaders recept | aanrader!

Vroeger, toen ik een nog kleiner meisje was dan nu, sliep ik regelmatig bij mijn vader. Hij haalde ons op vrijdag op en bracht ons op zondag weer thuis. Maar, niet voordat de buikjes gevuld waren, het liefst met snert. Dat kon hij namelijk heel goed maken, en ik was er dol op. Niet zo gek dus, dat het regelmatig op het menu stond. Het begon dan al op zaterdagavond, dan stond hij al in de keuken om de soep te maken. Zo rond twaalf uur, vlak voor ik naar bed ging, kreeg ik alvast een kopje soep. Meestal was het dan nog niet gekruid, maar al o zo lekker. De volgende dag was de soep nog veel lekkerder, ik heb het nog nooit bij 1 kommetje kunnen houden. Omdat zijn snert niet te overtreffen is, besloot ik mijn blog te verrijken met zijn recept voor snert. Het zal de lekkerste zijn die je ooit proeft, dus ik zou hem zeker maken! 


Lees verder