Read

05-07-2017

Read:

Running like a Girl

Eigenlijk neem ik nooit echt de tijd om een boek te lezen. Ik heb het gevoel nutteloos bezig te zijn, en dat terwijl er zoveel dingen zijn die ik nog moet doen. Er is altijd wel wat te doen voor zowel school als voor de blog, en dan besluit ik een boek te gaan lezen. Toch deed ik het een tijdje geleden, na een lange tijd niet, weer. Ik vind het dan wel nutteloos, ik vind het ook nog eens heerlijk. Bovendien, als ik er een blogje over schrijf, dan is het eigenlijk niet echt nutteloos toch? Dan zie ik het meer als voorbereiding voor een nieuw artikel. Sterker nog: dat is het dan eigenlijk ook.


Lees verder
22-06-2017

Budgetgerechten:

8 keer gezonde budgetrecepten

Als ik het weekmenu opstel voor de volgende week zijn er aantal dingen waar ik rekening mee houd. A, het eten moet lekker zijn. B, het eten moet gezond zijn, C, het moet goedkoop zijn en D, het moet niet teveel werk zijn. Want hoewel ik graag kook, is de rol ineens een stuk minder groot als ik er de halve avond mee bezig ben. Zeker als het een nieuw recept is dat ik wil proberen, want dan loop je ook nog eens het risico dat het helemaal niet lekker is, zonde van de tijd!


Lees verder
19-06-2017

Recepten:

Deze drie gouden kruiden combi’s maken van elke maaltijd een feest

Vraag je je wel eens af waarom die curry pasta voor kip tikka masala zo goed smaakt? Of begin je ook wel eens enthousiast aan een nieuw recept om vervolgens te merken dat je niet alle kruiden in huis hebt? Zo maak je de lekkerste kruidenmengsels zelf!


Lees verder
16-06-2017

Read:

Voor Jou | Jojo Moyes

Goede boeken schrijven kun je wel aan Jojo Moyes overlaten, dat is een ding dat zeker is. Dit pareltje schreef ze ook, en ik wil mijn mening graag met jullie delen. 


Lees verder
08-05-2017

Health:

7 Keer gezonde soep

Ik vind soep echt een van de fijnste gerechten om te maken. Ik maak het dan ook best regelmatig, en daarbij probeer ik zoveel mogelijk af te wisselen. Een aantal van deze soepen vind je hier, in dit artikel met 7 gezonde soepen.


Lees verder