In gesprek over

23-11-2017

In gesprek over:

Leuke kerstcadeaus voor mannen

Nog iets meer dan een maand en het is echt Kerstmis. Tijd om de kerstcadeaus in te slaan dus!


Lees verder
25-10-2017

In gesprek over:

Een nieuwe woning | deel 2

Ergens vorig jaar schreef ik al een blogje over het feit dat ik een nieuwe woning had. Ik ging uit huis en had samen met Kay een huurwoning gevonden. Was wat ik blij! Het samenwonen beviel ons heel erg goed, en we hadden het prima naar ons zin. Maar, op een gegeven wil je toch meer..


Lees verder
13-07-2017

In gesprek over:

Besparen op boodschappen doe je zo

Boodschappen, een van de makkelijkste manieren om op te besparen. Althans, zo denk ik erover. Minder kopen, of goedkope producten, zorgen al snel voor een besparing. Zo kun je meteen beginnen. Dit klinkt makkelijker dan gezegd, dat snap ik. Daarom heb ik een hele (extra lange) blog gewijd aan besparen op boodschappen.


Lees verder
06-07-2017

In gesprek over:

Frequency

Goede series, daar houd ik wel van. Op een vrije avond met een glaasje rode wijn voor de tv hangen terwijl ik mijn tijd verdoe aan Netflix, dat klinkt toch heerlijk? Gelukkig heb ik mijn eigen leverancier voor goede series, want Mark kent ze allemaal en geeft ze door met een beoordeling. Deze serie, frequency, stond in het rijtje met series die ik echt moest zien. “Een aanrader”, zei, en relatief snel te bekijken. 


Lees verder
07-06-2017

In gesprek over:

Boodschappen doen bij Picnic (+ kortingscode!)

Hoewel ik weet dat ik als kersverse huisvrouw in een fase zou moeten zitten waarin ik helemaal gemotiveerd ben het huishouden zo goed als mogelijk te doen om iedereen te laten zien dat ik het allemaal zo goed zelf kan. Die fase zou ik ook krijgen, zo werd ik gewaarschuwd, maar was heel normaal. Feit is, die fase heb ik niet. Het huishouden vind ik niet leuk en ik voel dan ook niet echt motivatie om het helemaal goed te doen. Of om mezelf te bewijzen, want die tijd heb ik daar gewoon niet voor over. “Goed genoeg” is voor mij meer dan prima. 


Lees verder