Health

16-08-2017

Health:

5 tips om gezond de vakantie door te komen

Heb jij al vakantieplannen? Staat er een mooie reis gepland? Heerlijk. Maar dat betekent niet alleen dagjes strand, onbekende steden bezoeken en nieuwe culturen ontdekken. Het betekent ook een ander ritme, vreemde eetgewoonten en misschien een heel andere tijdzone. Hoe zorg je ervoor dat je ondanks al die veranderingen gezond de vakantie doorkomt?


Lees verder
13-08-2017

Health:

De voordelen van omega-3 (voor hardlopers)

Omega-3 verzuren zijn zuren die je lichaam niet zelf aan kan maken, maar wel heel hard nodig heeft. Omdat je ze niet zelf aan kan maken, moet je ze dus uit je voeding halen (of uit capsules). Maar, wat doet omega-3, en waar zit het in? Dat is precies waar we in dit artikel bij stil staan. Want, na een uitgebreide google-sessie kan ik je wel vertellen dat er heel veel voordelen zitten aan letten op de inname van omega-3. 


Lees verder
07-08-2017

Health:

Trainen met een weerstandsband

Het was een paar maanden geleden, toen ik er ineens niet meer mee kon leven dat ik niet op kon trekken. Ik probeerde het, ik faalde (enorm) en zocht naar verschillende manieren om mijn doel toch te kunnen bereiken. Dat doel, dat was slechts 1 keer optrekken. Want, als ik dat kon, dan kon ik al snel meer. Dacht ik.


Lees verder
10-07-2017

Recepten:

Havermoutpap | pindakaas en vanille

Dit recept is er echt een voor de stevige honger of wanneer je behoefte hebt aan een maaltijd waar je lang van vol zit. Ik schat dan ook dat hij een stuk meer calorieën zal bevatten dan de andere recepten van havermoutpap die ik met jullie heb gedeeld, dit vanwege de pindakaas. Echter, pindakaas is heel erg gezond, en het kan dus echt geen kwaad. Zoals ieder havermoutpap recept bevat ook dit recept alleen maar gezonde producten en heb je dus weer een heel goed ontbijtje voor je neus staan. 


Lees verder
26-06-2017

Run!:

Hardlopen in de zomer is...

Hardlopen in de zomer is heel veel, voornamelijk positief. Toegegeven: 30 graden is erg warm voor een rondje lopen, maar hardlopen in de zomer is echt genieten. Ik hoop dat ik je daarvan kan overtuigen.


Lees verder