17-06-2017

Run!:

Hersteltraining? Dat doe je zo!

Na een pittige hardlooptraining kan het goed voor je lichaam zijn om een hersteltraining te doen. Voor mij betekent dat, dat trainingen die 01:15:00 of langer hebben geduurd er dusdanig in hebben gehakt dat ik daar echt even van bij moet komen. De dag daarna doe ik dan een hersteltraining, een vorm van trainen waarbij je het herstel probeert te bevorderen.


Lees verder
16-06-2017

Read:

Voor Jou | Jojo Moyes

Goede boeken schrijven kun je wel aan Jojo Moyes overlaten, dat is een ding dat zeker is. Dit pareltje schreef ze ook, en ik wil mijn mening graag met jullie delen. 


Lees verder
15-06-2017

Review:

Avanca D1

Ergens vorige week kreeg ik een mailtje. Of ik misschien een paar draadloze bluetooth oordopjes wilde testen? Dat mailtje kwam als geroepen, want mijn niet-zo-professionele koptelefoon van Action was toch wel enigszins aan vervanging toe. Het kraken ging bijna harder dan de muziek zelf en de draad van de koptelefoon naar mijn telefoon toe was zo lang dat ik het nergens fatsoenlijk kon laten zonder dat het telkens tegen mijn benen aan kwam. Oh, en niet te vergeten dat dat ding zo groot was dat ik er eigenlijk niet mee gezien kon worden. Ja, ik wilde wel een nieuwe. Graag zelfs!


Lees verder
14-06-2017

Ontbijt:

Tropische havermoutpap met perzik en kokos

Dit tropische recept voor havermout is echt te lekker. Als ik dit schrijf heb ik de havermout net 30 seconden achter de kiezen, en bij de eerste hap dacht ik al: dit moet ik delen. Nog voor je de dag écht begint heb je je portie fruit al binnen en het is echt het een ontzettend zomers ontbijt.


Lees verder
13-06-2017

Hardloopdagboek:

79 | Een snelle tijd én een nieuwe favoriete afstand

Het is weer dinsdag, tijd om een nieuw hardloopdagboek met jullie te delen. Waar ik vorige week nog vertelde 4 keer gelopen te hebben, deed ik dat deze week slechts 2 keer. Het gemiddelde is dus gewoon weer naar 3 keer per week getrokken. Ik liep een tijd die mezelf verbaasde en vertrok met een kater voor een rustige duurloopje. Niet lekker, dat kan ik je wel vertellen.


Lees verder